Nosaltres

Qui som nosaltres?

Barcelona Media – Centre d’Innovació és un centre tecnològic que es dedica a la recerca aplicada en l’àmbit de la comunicació o dels media, i a la transferència de coneixements i de tecnologia a la indústria d’aquest sector.

Per tal d’impulsar la competitivitat de les empreses del sector media, el centre promou la innovació i potencia activitats de recerca i desenvolupament en el sector. Barcelona Media basa la seva tasca en la integració de grups de R+D+i i laboratoris de serveis a projectes col•laboratius amb empreses i institucions.

Jurídicament, Barcelona Media és una fundació sense ànim de lucre (Fundació Barcelona Media), el patronat de la qual està format per representants d’empreses del sector de la comunicació, d’universitats i de l’administració pública.

Parc Barcelona Media

Barcelona Media – Centre d’Innovació aspira a aconseguir que Catalunya sigui un enclavament rellevant en el marc internacional de la innovació en el sector media. En aquest sentit, Barcelona Media vol ajudar a atraure els millors empresaris, creadors i investigadors del sector cap a l’entorn del Parc Barcelona Media, del qual el centre n’és l’entitat gestora.